Väntar på min flickvän

God dag alla läsare! Vi har ännu ett inlägg och det blir idag skrivet från en uteservering i Falkenberg. Det är nämligen där som jag befinner mig just nu, här sitter jag med en kopp kaffe och väntar medans min flickvän får en fransförlängning. Jag valde att åka med henne från stugan in till Falkenberg för att vänta inne i stan samtidigt som hon får sin fransförlängning. Antagligen kommer vi gå runt i lite affärer så fort hon är klar och sen åker vi nog tillbaka till stugan en sväng. Det hade varit trevligt att få ligga en stund på stranden innan solen går ner och det börjar bli kallt, men känner jag min flickvän rätt så kommer vi antagligen inte att hinna det. Fördelen är att vi kanske kan ta och käka vår middag inne i stan istället för att laga mat sen när vi är hemma i stugan. Jag måste säga att Falkenberg är en riktigt mysig stad med många fina uteserveringar och trevliga butiker, här kan man utan problem gå runt en hel dag och bara njuta. Stugan vi har ligger vid havet nära Falkenberg, det tar inte mer än en kvart att cykla in till stan. Idag tog vi dock bilen och tanken var väl egentligen inte att vi skulle spendera hela dagen här inne men samtidigt så vet inte jag hur lång tid det tar att göra en fransförlängning. Det kanske är normalt att det tar ett par timmar, jag är inte riktigt så insatt i det. Dock undrar jag hur det fungerar om man vill bada för det kan inte vara så bra för fransarna om man är i vatten, men å andra sidan så är min flickvän lite av en badkruka så hon kanske inte hade tänkt att bada på ett par dagar ändå.