Kommer sluta med en rörmokare

Hej där bloggen! Äntligen är det fredag och jag är ganska seg faktiskt men det ska nog inte hindra mig från att ta en sväng ute i Jönköping senare ikväll med mina kompisar. Om två timmar är det hemgång och då har jag lovat min kompis att åka dit för att kolla till hennes kranar i huset. Det var något strul och jag vet inte riktigt om hon tror att jag är en rörmokare, för jag kommer med största sannolikhet inte kunna lösa problemet. Skillnaden mellan att jobba som elektriker och att vara rörmokare är väldigt stor, men jag kan åtminstone göra ett försök även fast jag tror att hon i slutändan kommer få ringa efter en riktig rörmokare i Jönköping. Som tur är så bor vi nästan grannar så det är nära hem sen, men med tanke på vilken underbar altan som finns på hennes tomt så kan det mycket väl hända att jag stannar där i några timmar innan jag går hem och gör mig i ordning för kvällens aktiviteter. Det är ganska underligt att hon också har problem med rören och kranarna i huset, exakt samma sak hände nämligen mig för några veckor sedan bara och då fick jag ringa efter en rörmokare. Jag antar dock att det bara är en slump med tanke på att hemma hos mig så var problemet att allting var felkopplat, vilket jag är ganska så skyldig till eftersom att det var jag som bytte ut mitt kök och kopplade in allting. Ikväll ska vi samla ihop kompisgänget och sen ska vi sätta oss på en uteservering för att ta något att käka och dricka, sen efter det vet man aldrig vad som händer. Jag är lite sugen på att spela kubb eller bara hänga nere vid vattnet och njuta av en fantastisk sommarkväll. Trevlig helg!