Kanske behöver du KBT?

God morgon alla ni som kommit hit till bloggen och välkomna in till mig igen. Jag hoppas att ni som läser det här inlägget idag känner att livet är hanterbart, och att ni ser fram emot att få läsa ett inlägg nu som kommer handla om vad ni kan göra när saker inte längre går att hantera, det finns då ett företag som heter Lynga KBT AB och det här företaget kan hjälpa er med KBT i Varberg

Anledningen till att jag skulle vilja prata om det här med er idag är för att jag har hört att det är flera personer som har funderat på KBT och då behöver de en utbildad terapeut, och då tycker jag att ni som behöver det ska ta kontakt med det här företaget för att se om det som de har att erbjuda inom KBT i Varberg med omnejd är sådant som kan hjälpa er. Hon som ger denna KBT är utbildad socionom och legitimerad psykoterapeut. Jag hoppas att ni känner att den information som ni har fått angående det här företaget och deras tjänster inom KBT i Varberg har varit upplysande för er och att ni nu känner att ni gärna vill anlita dem om ni skulle behöva det. Jag kommer inte berätta mer om det här företaget nu, men om det är någonting som ni funderar över angående deras verksamhet finns det mer information om dem på deras hemsida, eller så kan ni ta kontakt med dem för att ställa era frågor direkt till dem.