Nu ska jag boka tid för fotvård

Hallå där bloggen! Nu har jag fått nog av min killes klagande på att han jämt och ständigt har ont i fötterna, jag tänker ta med honom på medicinsk fotvård i Malmö. Varje dag när han kommer hem från jobbet så klagar han på att det gör ont, det kan vara allt från att han har ont i hälen till att stortån värker. Jag kan förstå att han har ganska ont med tanke på att han går runt i ett par skor med stålhätta dagligen och det är inte speciellt mycket ergonomiskt tänk bakom den skotillverkningen kan jag säga. Dock så gör han ingenting åt det, utan han klagar när han kommer hem och sen nästa dag så går han runt i samma sko. Jag har sagt till han att kolla om det går att byta skor till ett par som är mer bekväma, men det har uppenbarligen inte hänt något. Nu tänker jag dock att han för första gången i sitt liv ska få gå på medicinsk fotvård, vilket jag tror kommer göra susen för hans fötter. Förmodligen kommer han vara skeptisk till det och antagligen lär jag få höra att det inte kommer hjälpa, men jag kommer inte ge mig utan han ska gå på medicinsk fotvård och så är det bara. Jag hade tidigare ett jobb där jag också var tvungen att gå runt i skor med stålhätta så jag vet precis hur det är och det är inte skönt, men det finns så många saker man kan göra åt det. Han kan köpa ett inlägg till skorna som stabiliserar och sen när det är så här varmt så måste han ha ett par skor som ger luft. Jag kommer givetvis försöka komma ihåg att skriva ett inlägg efter vi har varit på fotvård, för jag tror det här kan blir riktigt roligt.