Fina fötter efter fotvård

Hej på er och välkomna ska ni vara till bloggen och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni haft en bra start på dagen. Det här med medicinsk fotvård i Ljungby med omnejd hade jag tänkt att skriva ett inlägg om idag eftersom jag vet att det här med att ha fotproblem drabbar var och varannan människa. Det är många olika ämnen som jag lyfter här i bloggen, men just det här med medicinsk fotvård har jag inte skrivit om tidigare. Det är dags att nämna några ord om detta eftersom det är många som skulle behöva gå på medicinsk fotvård i Ljungby. Det är en så duktig fotterapeut som arbetar på Fotvårdscentralen i Markaryd vilket tydligt märks när man går dit. Även kundservicen är så bra, för man blir verkligen fint bemött och väl omhändertagen och så får man den hjälp man behöver med sina fötter utifrån ens behov, önskemål och förutsättningar. Det är så bra att det finns ett sådant här företag i närheten av där jag och många av er bor så att vi slipper åka till någon större stad när vi behöver fotvård eller medicinsk fotvård. Som en väldigt fin service erbjuder även hon som har det här företaget hembesök, och det gäller även för alla dem som bor på särskilda boenden. Där tror jag inte att ni bor, men har ni någon förälder eller annan anhörig som befinner sig på et särskilt boende och som behöver fotvård då tycker jag att ni ska se till att er anhörig får hjälp utav Fotvårdscentralen i Markaryd.